Samen met ons creƫert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Betrokkenheid

Profiel


Expertise
Iedere opdracht is uniek. Wij bieden u en uw bedrijf ruime ervaring, opgedaan in diverse sales-, finance- en managementfuncties. Graag zetten wij onze gedegen kennis van markten, economische ontwikkelingen en bedrijfsprocessen in. 

Adviseur, coach, interim-manager
Inzicht geven, focus aanbrengen, nieuwe mogelijkheden schetsen… en vooral ook concreet maken en in praktijk brengen. Deze combinatie staat garant voor succes. Wij helpen u daarbij, vanuit verschillende rollen, net waar op dat moment en in uw situatie behoefte aan is.  

“De juiste vragen stellen en inzichten geven als sparringpartner, begeleiden als coach en adviseur, praktisch aanpakken als interim-manager.” 

Stijl
Als ondernemende verbinders brengen wij mensen, markten en organisaties bij elkaar. Wij zijn analytisch ingesteld, nuchter, confronterend waar nodig, maar altijd integer en met respect voor mens en organisatie. Wij zorgen ervoor dat het resultaat bereikt wordt, hoe dan ook.  

Samenwerkingspartners
Om het gestelde doel te bereiken werken wij regelmatig samen met andere specialisten van binnen of buiten uw netwerk en onze organisatie. Denk bijvoorbeeld aan accountants en fiscalisten, ICT-specialisten, juristen, of communicatiebureaus en secretariaatservices. Wij zorgen ervoor dat u altijd de beste expertise binnenhaalt, slim georganiseerd met flexibele, korte lijnen.

 

Nieuwsgierig?

 

Contact opnemen →