Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Welke koers kies jij?

“Mijn omzet is flink teruggevallen, en het is de vraag of producten en onderdelen uit het buitenland worden geleverd.” Veel ondernemers maken zich zorgen over de financiële toekomst van hun bedrijf. Zal de economie herstellen of langdurig slecht blijven? Die vraag houdt ons allen bezig.

 

De onzekerheid over de toekomst is groot. En dat maakt het lastig om beslissingen te nemen. Wel of niet investeren? Wel of geen personeel aannemen? Ook in deze onzekere tijd moet je als ondernemer je koers bepalen. Het opstellen van mogelijke toekomstscenario’s kan daarbij helpen.

 

Goed doordachte koers

Door verschillende scenario’s uit te werken, kun je flexibel en snel reageren als de situatie verandert. Zo ben je voorbereid op wat mogelijk gaat komen én kun je doordachte keuzes maken voor je onderneming.

 

Bepaal je koers

Ondernemen is vooruitzien, ook al is de toekomst onzeker. Flamma heeft de expertise in huis om samen met jou diverse scenario’s uit te werken die passen bij jouw bedrijf.

Hierbij kijken we per scenario o.a. naar zaken als personeelsbezetting, communicatie naar klanten en medewerkers, inkoop, investeringen, naar je (dagelijkse) kosten en verkoopmogelijkheden (telefonisch, thuisbestellingen).

 

Meer weten over passende scenario’s in deze onzekere tijd? Neem vrijblijvend contact op met Kees van Delft tel. 0413-366005 / 06-53313861 of k.vandelft@flammabd.nl