Samen met ons creƫert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Strategie ontwikkeling


U heeft een heldere en duidelijke propositie echter ziet u dat u niet het maximale uit uw organisatie haalt. Een mooi moment om samen met Flamma Business Development vanuit een helicopterview naar uw bedrijf te kijken en zodoende inzicht te krijgen in uw huidige organisatie en de huidige positie in de markt waarin u actief bent. Samen met ons creëert u een helder inzicht wat als input dient van uw strategie ontwikkeling. Graag nemen we u mee in de stappen die wij samen met u nemen, zodat voor u scherper wordt hoe we u bijstaan op het gebied van strategie ontwikkeling.

 

Inzicht

In deze fase creëeren we samen met u inzicht in uw organisatie op het gebied van uw huidige propositie. Is helder wat de toegevoegde waarde is van uw organisatie? Komt dit helder en duidelijk tot uiting in de geformuleerde missie en visie van uw bedrijf? In welke markt bent u actief en welke ruimte voor groei is er in uw markt? Door scherpe vragen te stellen verschaffen we een helder inzicht en antwoord op bovenstaande vragen. Er onstaat een ideaal uitgangspunt voor strategie ontwikkeling. Afhankelijk van het vraagstuk en uw organisatie gebruiken we modellen om dit inzicht overzichtelijk in beeld te brengen. Deze strategie ontwikkeling kan verschillende uitkomsten hebben maar heeft vooral als doel om kansen in beeld te brengen die uw organisatie kan laten groeien. Dit kan een nieuwe markt zijn waarin u nog niet actief is of een verbeterde propositie die kan zorgen voor een groter marktaandeel.

 

Focus

Het inzicht verschaft uiteindelijk een beeld waar voor uw organisatie de kansen liggen en wat uw strategie wordt voor de aankomende jaren. Dit inzicht geeft beeld waar de focus moet komen te liggen.  Met dit inzicht kan Flamma u helpen om uw organisatie klaar te stomen om succesvol deze richting in te slaan. Met de door Flamma zelf ontwikkelde Ondernemersspiegel kunnen we voor u in beeld brengen of uw huidige organisatie goed aansluit op de ontwikkelde strategie. Uiteindelijk zal namelijk de opratie de geformuleerde strategie moeten uitvoeren en hier is het waar het vaak misgaat. Door deze verbeterpunten in beeld te brengen wordt ook helder waar u uw organisatie nog moet verbeteren om de nieuwe strategie succesvol te implementeren en de gestelde doelen te realiseren. Bij Flamma Business Development staan we graag naast de ondernemer om deze verbeteringen te realiseren. Dat maakt de kans op succes vele malen groter.

 

Groei

De strategie is helder en uw organisatie is er klaar voor. Het daadwerkelijk uitvoeren van de strategie gaat nu beginnen en dus ook het realiseren van de gewenste groei. De belangrijkste maar ook meest uitdagende fase. Pikken uw medewerkers de nieuwe strategie en dus verandering op? Of wordt er teruggevallen in oude partronen? Veel voorkomende problematiek bij strategie ontwikkeling waar we als Flamma Business Developement veel ervaring mee hebben. Graag staan we u daarom ook in deze fase bij en commiteren we ons aan de gestelde doelen.

Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek en bespreken we de strategie ontwikkeling van uw onderneming. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Nieuwsgierig?

 

Contact opnemen →